fredag, december 15, 2006

Har du hört att Christer Pettersson blev mördad av ryska agenter? Pettersson mördade Palme på uppdrag av Kreml, så ryssarna var naturligtvis rädda att han skulle avslöja dem. Därför försåg Kreml honom med fri sprit i femton år tills han fick ett epileptiskt anfall och dog.

De är sluga. Ryska makthavare är duktiga på att dölja sina mord men vi är ännu bättre på att genomskåda dem. Ta mordet på Alexander Litvinenko i London. Han mördades av Putins agenter för att han visste för mycket. Litvinenko visste till exempel att Putin sprängt ryska bostadshus och har sex med djur. Klart Putin ville döda honom. Bevis? Ryssar är alltid skyldiga tills motsatsen är bevisad.

Det radioaktiva ämnet, Polonium 210, kan ju också spåras till Ryssland. Polonium, som är ganska sällsynt, används normalt i kärnvapen, så det ligger ju nära till hands att man smugglar ut ett sådant ämne till London för att döda en fd KGB agent. (Att Putin kanske inte har fullständig kontroll över Ryssland och polinum smugglas ut för att säljas på en svart marknad är bara en konstig konspirationsteori.) Att döda Litvinenko med en kula hade varit för spektakulärt. Det hade gått för snabbt. Nu fick Litvinenko snacka i tre veckor om vad han visste innan radioaktiviteten dödade honom.

1 kommentar:

Putin sa...

det var jag som dödat Litvinenko, vad då?