lördag, oktober 02, 2010

Israel viker sig för terrorister

Israel förbjuder sedan flera år import av cement och metaller. Det är rent självförsvar. Av cement kan man bygga bunkrar, och av metall kan göra stridsvagnar och andra vapen. Men nu tillåter Israel för första gången på tre år införseln av pennor och skolböcker. Det är att ge efter för terrorismen. Grafiten i pennor kan användas till missiler, och av barn gör man ju som bekant terrorister. Att dessutom tillåta barnen att lära sig läsa bombmanualer är oacceptabelt. Det är plågsamt, som Göran Skytte påpekade under förra årets bombning av Gaza, att tvingas se palestinska barn som utbildas till självmordsbombare.

5 kommentarer:

Anonym sa...

De som kritiserar Israel glömmer en sak och förstår dessutom inte resten. De har för lite kunskap helt enkelt och så är de antisemiter hela bunten. Gud har ju gett oss detta heliga land och ingen borde våga ifrågasätta Guds ord. Herregud, vem tror de att de är? Dessutom så var det rena öknen när vi återerövrade landet. Ingen bodde ju här, i vart fall inte normalt folk. Primitiva idioter som bodde i tält, inga skor på fötterna och arbetslösa hela bunten. En massa lösdrivare helt enkelt som borde vara glada och se det som en ära att få börja arbeta för oss det utvalda folket. Nu kan de som begriper sitt eget bästa det få råd till ett par skor och en hydda att bo i bakom murarna. Men vad får vi som tack? Jo, bomber och granater från dessa otacksamma varelser, rena terroristerna ju. Svenskar förstår helt enkelt inte hur svårt detta är för oss Israeler! Det är lätt att sitta uppe i lugna norden och bara tycka till, Vad tänker ni med? Lär er att tänka med rätt del av kroppen, - Använd samma rövhål som oss så ni fattar något.
Claes B Nilsson

Anonym sa...

C. B. Nilsson uttrycker sig härligt och sant om en av världens främsta rasistiska och fascistiska stater.

Anonym sa...

For att forsta anledningen till blockaden av inforsel av byggmaterial till Gaza, maste man forst se att Hamas som styr dar ar emot Israels existens.Lojligt kanske, men sant.For det andra skjuts raketer darifran och in till Israel. Hamas ar en militar organisation, for att uppratthalla sin position maste de visa Gaza borna att de ar tuffa och kommer fa Israel pa fall inom kort.
Det kanske ser lojligt ut fran tv rutan i Sverige, men har nara ifran ar det inte sa lojligt langre.

Anonym sa...

Det intressanta är att alla original judar från mellanöstern är utdöda idag. Alla de judar som bor i Israel härstammar från andra länder: östeuropa, spanien, etc. Inga judar i Israel "har alltid bott där". Alla är immigranter.

Under 1500 talet konverterade ett krigiskt folk (Khazarer) i östeuropa (Ashkenazi) till judendomen. År 1931 så var 92% av alla existerande judar Khazarer, dvs från östeuropa. Endast 8% av de existerande judarna kom från andra länder. Kort därpå skapades Israel som befolkades av judar med en klar majoritet från icke-mellanöstern.

Därför har många judar tyska namn: Spielberg, Silbersky, Pagrotsky, Beckham, Portman, Goldman, Oldsberg, Goldberg, Zimmerman, Zuckermann, Lehman, Letterman, Hilton, etc.

Ser du nån känd person med tyskt namn, så är han med 95% sannolikhet jude. Whoopi Goldberg. Natalie Portman. etc etc

http://en.wikipedia.org/wiki/Ashkenazi_Jews

Kolla demografin i Israel: Alla härstammar från Östeuropa, Spanien, etc. INGEN kommer från mellanöstern:
http://en.wikipedia.org/wiki/Israel_demography#Jews

Original judarna som bodde i mellanöstern, är alla utdöda idag. Faktum är att israeliska forskaren Shlomo Sand som kommer till sthlm i veckan för ett gratis föreläsning, påstår att originaljudarna som är utdöda, aldrig ens funnits. Det fanns inga original judar som alltid bott i Israel:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Invention_of_the_Jewish_People#DNA_Analysis

Dagens judar har aldrig "bott där i evig tid". De har inte rätt till marken, pga det argumentet

Pierre Gilly sa...

Anonym 3.01.
Det kan säkert stämma att många av dagens judar är ättlingar till khazarer, som Sand hävdar. Han menar också att dagens palestinier är ättlingar till judar som konverterade till islam... Att alla judar skulle vara khazarättlingar är inte särskilt troligt. Det finns till exempel gott om arabiska judar i Israel. Jag har dessutom svårt att tänka mig att Whoopi Goldberg skulle vara tysk, eller ens judinna. Viktigare är kanske att allt detta på sin höjd har ett underhållningsvärde. Att diskutera politik och mänskliga rättigheter utifrån ett genetiskt perspektiv är både absurt och ruggigt. Med samma logik skulle jag - som i likhet med de flesta fransmän är ättlingar till Karl den store - kunna kräva att få bli krönt till Frankrike och Tyskland kejsare.