söndag, december 04, 2011

Problem om Iran inte använder kärnvapen

American Enterprise Institute hör till organisationer som arbetar hårt med att marknadsföra bilden av Iran som ett farligt land. Därför är det (kanske) helt logiskt att en av AEI höjdare, Daniella Pletka, nu förklarar att det stora hotet mot USA är att Iran skaffar kärnvapen och inte använder dem.SvD SvD2 DN DN2 DN3

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske ändå ger lite hopp om att amerikansk elit ändå fattar att om USA använder sina så är all trovärdighet borta ?
Fast de kommer väl på nån false flag-operation av tillräcklig omfattning, som kommer motivera atomvapen.
De kom ju smidigt undan med Hiroshima.

Anonym sa...

Nukleärt hot kan man bara rikta mot motståndare, som inte kan svara med samma mynt. Om man riskerar betalning i samma mynt, är mitt nukleära hot verkningslöst. Jag förintar ju mig själv, genom att sätta mitt hot i verket. Om Iran skaffar sig en nukleär vapenkapacitet, så behöver man inte använda sig av den. Man kommer att vända upp och ner på hela situationen bara genom att tillkännage innehavet.

Anonym sa...

Till skillnad från de sionistinfekterade västmakterna är inte Iran styrt av en fanatisk dödskult i Masada-läge som rustar för ett Armageddon där "de rättrogna av guds nåde skall återuppstå och styra världen".

Iran har förmodligen redan kunskap och teknologi för att snabbt kunna skaffa fram några A-bomber och testa en i öknen när det israeliska vapenskrammlet och deras parasitvärdar i regionen trummar på alltför öronbedövande.

Vad händer dagen efter det? Ingenting, och det kommer att komma som en skön stiltje för en värld som nu är lamslagen av ständiga krig för den judiska staten och har varit så sedan den med våld tillkom. Terrorbalans med andra ord.