torsdag, augusti 16, 2012

Otroligt?


Näst intill otroligt, säger Claes Borgström om beskedet att Julian Assange fått asyl av Ecuador. Men kanske dock inte lika otroligt som att Borgström lyckats få en oskyldig man dömd för åtta mord. Hur kan någon ha några tvivel om den svenska rättvisan? Otroligt att utlänningar inte begriper hur felfritt Sverige är.

SvD, DN

5 kommentarer:

Anonym sa...

När Carl Bildt vägrar att ge garantier rörande eventuell utvisning till USA, så vet man att något är skumt. Bildt har alltid varit 100% lojal mot USA och inte verkan någon ändring ha skett på den punkten på sistone heller.

Anonym sa...

Jodå, visst har Bildt USA-sympatier, men den relevanta punkten är väl att inte andra länder skall gå in och diktera hur Sverige sköter sin juridik och bilaterala avtal bara för att de har egna intressen i frågan? Det går säkert alltid att hitta något litet skitland som har sympatier för en och fly till deras ambassad för att undvika ett lands juridiska system. Skall man då ge efter för tredje lands åsikter om hur man skall sköta sin interna juridik?

Omar sa...

Hej!

Snart utkommer min nya bok “En opieätares bekännelser”. Undertitel: “Postislamismen ur ett personligt perspektiv”.

Jag skickar gärna ett recensionsexemplar till dig. Hör av dig!

Kerstin sa...

Gapskratt!

Jan Wiklund sa...

Absolut. Givetvis skulle Sverige ge asyl åt någon som annars skulle dömas enligt sharialagar i exvis Saudi? För exvis homosexualitet? Eller?