torsdag, juli 04, 2013

Debatt i Arbetaren


Förra veckan skrev Jackie Jakubowski ett svar på mitt inlägg där jag kritiserade honom och andra som varnat för att Iran snart kan ha kärnvapen. Min replik på hans replik finns nu på Arbetarens hemsida.

2 kommentarer:

martin sa...

Väl talat.

Hade det funnits ett program hade underrättelsetjänster, IAEA och andra organisationer inte tvekat att hålla upp detta. De tiger inte för att de är hemlighetsfulla organisationer, flera av dessa organisationer har en uppgift att underminera Iran. Hade det funnits ett program hade de inte tvekat att använda bevisen.

Mot detta står sådana som Jakubowski som spekulerar baserat på omtolkning av rapporter som trots att de innehåller kritik i självaverket friskriver Iran. Mot det rationella och balanserade tar dessa personer fasta på politiskt poserande på bägge sidor, blåser upp perifera detaljer som om de var centrala bevis på att man lyckats dölja en mega-projekt, i ett land som tillhör ett av de länder som omgivningen har ögonen på mest av alla.

Intressant hur han försöker använda dygde-etiska argument emot dig. Du besitter helt enkelt inte de rätta personliga egenskaperna för att kunna se sanningen. Det är verkligen den lägsta formen av argumentation. Skulle du hålla samma nivå skulle du underkänt det Jakubowski säger för att han är en glasögonorm. Jävla larv.

Anonym sa...

Här är det alltså underförstått att om du på ett för Jackubowski uppenbart vis (Cohen, Levy, Levin,Rubinstein eller Rosengold) hade varit i besittning av den gudomligt givna stamtillhörighet som ger innehavaren rätt till tolkningsföreträde i dylika frågor (alla andra är ju "antisemiter") så hade hade du inte intagit en position som står i konflikt med hans eller övriga medlemmars påstådda åsikter?

Jösses. Jag tror mer på en fransk östgöte....