onsdag, september 14, 2016

Konsten att sälja krig

Min nya bok också går att beställa utan mellanhänder direkt från förlaget. Just nu tycks det vara enda sättet eftersom Bokus krånglar. (Vet inte hur det är med Adlibris) Har själv inte fått något ex eftersom jag är utomlands.


10 kommentarer:

martin sa...

Min beställning hos bokus har inte föranlett några felmeddelanden. Men den är inte framme än iofs.

Björn Nilsson sa...

Jag har lagt en beställning till förlaget. Inga felmeddelanden ännu. På Bokus får man inga poäng som Konsummedlem längre, och det är väl lite taskigt! Förresten, är det inte trevligare att stödja små bokförlag än megastora bokförsäljare?

Pierre Gilly sa...

Ja, min förläggare undrade samma sak nyss. Trodde att det otrevliga alternativet i alla fall skulle vara duktigare men det var ju naivt av mig...

martin sa...

Institutionalisten säger, allt hänger ihop i ett datanät, vilket i praktiken kan betraktas som en enda stor maskin, syftet med att behöva surfa till olika sidor är svårt att motivera. Det är en situation där den sk konkurrensen har blivit postmodern.

martin sa...

Fick meddelande från Bokus, min beställning är försenad. Verkar ha problem att få fram boken. Jag orkar dock inte göra ändringar, jag väntar helt sonika.

Pierre Gilly sa...

Ok. Tack för info. Jag ska få mina ex på bokmässan i morgon. Vet inte om det betyder att alla ex är i Göteborg just nu.

martin sa...

Nu är den enligt uppgift på väg. De var nog lite heta på gröten att göra boken köpbar. När det gäller pengar in, brukar det gå fort... :)

Björn Nilsson sa...

Nu har jag fått boken, men det var kamp in i det sista. PostNord hade lyckats ange obefintlig adress och obegripligt namn avseende paketutlämnaren, så det blev en stunds springande hit och dit. Märkligt. Är det "Makterna" (enligt August) som är i farten?

Pierre Gilly sa...

Sådana missöden brukar man kunna värja sig emot om man virar stagnolpapper runt huvudet. Då har de inte en chans.

Björn Nilsson sa...

Tack, jag försöker komma ihåg det till nästa gång. Noterade för övrigt att förlaget tycks finnas på 15-20 minuters gångväg från mitt eget residens. Hade med andra ord gått snabbare om jag anlitat apostlahästarna i stället för posten.